Maya Team

Borut Nikolaš

E:
T: +386 (0)5 380 05 30
M: +386 (0)5151 312 972
W: www.maya.si

Agencija Maya team za vas lahko organizira in izvede celotno ponudbo tedenskih ali vikend programov. Dobrodošle družine, skupine in posamezniki. Pohvalimo se lahko s fantastičnim timom vodnikov, ki bodo za vedno postali del vašega nepozabne avanture. Doživljajski programi kot so rafting, mini rafting, canyoning in kajak spusti vam omogočajo, da vaše kolesarske užitke še dodatno popestrite.
Tik ob reki Soči imamo idealno lokacijo namenjeno za družabne dogodke in športno obarvane piknike. Nudimo veliko izbiro hrane in pijače. Pri nas lahko tudi brezplačno šotorite.

MTB Galaxy

Marko Šimenc

E:
T: +386 (0)5389 64 90
M: +386 41 553 675
W: www.outdoorfreaks.si

Skozi vsa leta delovanja agencije in trgovine Outdoor Freaks se je izoblikoval krog nasmejanih, profesionalnih vodnikov. Z veseljem svoje izkušnje, znanje in dobro voljo prenašajo na tečajnike in učence, ki skozi druženje vedno postanejo prijatelji.
Po celotni sloveniji ponujajo vodene gorsko kolesarske ture različnih težavnosti in dolžin. Ture prilagajajo velikosti skupine ter izkušenosti in telesni pripravljenosti gostov. V gorsko kolesarskih parkih izvajajo delavnice gorsko kolesarskih tehnik, kjer učitelji tečajnike poučijo o novostih ali pomanjkljivostih vožnje. Vsi vodniki /učitelji so licencirani po standardih UCI – Učitelj gorskega kolesarjenja.

Positive Sport

Blaž Lužnik

E:
M: +386 (0)40 654 475
W: www.positive-sport.com

Positive Sport je »outdoor« agencija locirana v Kobaridu, v dolini Soče. Organizira MTB vodene ture, rafting, canyoninig, kajak izlete… za družine, posameznike in skupine. Pri njih si lahko sposodite kolesa ali kajake.

Soča rafting d.o.o.

Goran Kavs

E:
M: +386 (0)41 72 44 72
W: www.socarafting.si

Bovec z okoliškimi dolinami, ki se globoko zajedajo v Julijske Alpe, je odlično izhodišče s tereni, primernimi tako za družinsko gorsko kolesarjenje kot tudi za zahtevnejše gorske kolesarje. Za skupine organiziramo vodene gorsko-kolesarske izlete, ki jih lahko kombiniramo tudi z drugimi doživetji na reki Soči in okolici (rafting, kanjoning, kajak, hydrospeed, team building, Bovški spust in Bovški superspust,…), prav tako pa v športnem centru  nudimo izposojo gorskih koles vrhunskih znamk GT, Specialized in SCOTT s pripadajočo opremo. V primeru izposoje vam svetujemo primerno kolesarsko pot glede na vaše sposobnosti in želje, lahko pa kupite tudi kolesarski zemljevid. Za družine z majhnimi otroci so na voljo tudi otroški sedeži. 
V sklopu športnega centra vam je na voljo specializirana športna trgovina z opremo za gorsko kolesarstvo in kajakaštvo.